Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen
Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

perjantai 10. huhtikuuta 2015

Newsflash: Kilpailukalenterin ja uuden jäsenen julkistus

Gappy Adventuren ensi kauden suunnitelmista tiedotettiin tänään maailmalle. Lehdistötilaisuuteen oli saapunut vain yksi toimittaja, sekä joukkueen uusi valmentaja, kuuluisan valmentajasuuuuden Raimo Vormiston veli, Aivo Vormisto. Tässä toimittajan "unohtaman" haastattelukasetin sisältö purettuna.
Toimittaja: Missäs joukkue oikein on?

Aivo: Hankalampi kysymys... Suottaapi olla tässä tai saattaapi olla jossain muualla... Jos ei oo tässä niin Tane on todennäköisesti jossain koulutuksessa, mieshän ei opi mitään ilman kertausta. Jokke oli tässä, mutta taitaa nyt olla jo mökkiä tai pitäskö sanoa mökkikylää rakentamassa... sehän ei valmistu koskaan, niin kauan kun Suomessa puuta riittää... ja Häpä on ilmeisesti vaan eksynyt, varmaan tulee ihan kohta.
Toimittaja: No aloitetaan sitten näin. Ilmeisesti myös uuden naisjäsenen valinta on nyt tehty, missäs hän on?
Aimo: Juu, tuhansien hakemusten joukosta valikoitui neljänneksi jäseneksi Mirjam. Ja Mirjam on... jaa-a varmaan potee polveansa jossain, sehän oli joukkueeseen pääsyn minimivaatimus, että polvea särkee.
T: Mistäs Mirjam tulee ja miten hän valikoitui joukkueeseen?
A: Kuopijjjosta, jos muistan oikein? Pitkien haastatteluiden, sykolokisten ja fyysisten testien kautta, valittiin muutama hakija lopulliseen valintaan. Siellä selvisi, että hän oli ainut nainen joka haki paikkaa, muut olivat valeasuisia, ilmeisesti 1Lifen joukkueesta karanneita miehiä. Mut jos ei tällä vahvistuksella ukkojen vauhti parane niin ei sitten millään!
T. Jaahas, Miten valmistautuminen kauteen on sujunut?
A: Ohjeet on annettu, että kotiruokaa, strokanoffia, kurkkua ja varsinkin kyrsää pitää painottaa ruokapuolella. Lisäksi kaikki on tuijottaneet veljeni suunistusvalmennusvideoita sellaisen 2h/päivä niin eiköhän tänä vuonna pysytä kartalla ja leimata oikein.


Fyysistä valmentautumista on vältetty, keskitytty mielikuvaharjoitteluun. Mutta metsään ovat luikkieet, heti kun on silmä välttänyt.
T: Ja eteenpäin, että pääsen äkkiä pois.. Mitäs kauden kisakalenteri pitää sisällään?
A: Nyt on puristettu perseellä niin paljon, että vihdoin saatiin jotain pullautettua ulos. Tässä tätä
9.5. Spring Adventure 5h (Jokke&Tane)
6,-7.6.Ursak 30h (Häpä&Jokke, Tane&Mirjam)
3.-6.9. Syysleiri Kevo
T: Siis ton takiako mä tulin tänne?
A: Niin siinä se... Tokihan Häpä haluais vaikka mihin, mutta kun joukkueessa on ehjiä polovia tasan puolet niin katellaan niitä muita myöhemmin.
T: Just, Mitä kuuluu ensi kauden päätavoitteelle projekti Korsikalle?
A: Idean isälle, eli Häpälle on laitettu opiskelumateriaaliksi kollekani Aimo Nivaskan teesejä, joten eiköhän se kohta pehmene sille tosiasialle, että ei kannata lähteä... varsinkin jos ehjien polvien määrä ei tuosta kasva. Tane lähtee tutkimaan, jos löytyis joku 1h kisa maailmalta... Katellaan siis syksyllä uudestaan.

T: Eiköhän tää ollu tässä... Otappa tuo, ei tästä kyllä juttua saa, tälläkään kertaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti