Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen
Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

maanantai 5. joulukuuta 2011

Kauden noloin...

Monta noloa tapahtumaa mahtui "kapteenin" kauteen, mutta näin jälkikäteen, pimeinä iltoina, yksi muistuttaa itsestään jatkuvasti...

Päivä on maanantai 8.8. , sataa vettä, mutta viikonlopun squashleirin jälkeen pakko lähteä pyöräilemään. Varusteethan on kunnossa, toki vielä se vanha pyörä. Lähden liikkeille ja huomaan, että yksi homma unohtu eli laittaa kännykkä vesitiiviiseen pussiin. No eihän se haittaa, onhan mulla sadeasu. Ohesta näkyy tracker jälki resissusta.
http://www.sports-tracker.com/#/workout/HarriValasma/cqd00glq701baoa0, mutta mitä tapahtui 1,7km kohdalla?
Jos eturengas hieman luiskahtaa pikku nyppylällä, niin miehen tie käy yli ohjaustangon... No tämähän ei ole minulle uutta, mutta tangon ylityksen jälkeen vastaan tuli noin 1m syvä oja, jonne sukelsin tyylikkäästi. Sieltä ylös kömmittyäni totesin, että eihän tässä mitään ihmeellisiä vaurioita tullut tai no se kännykkä... Kotiin kuivattelemaan siis kännyä ja heräähän se henkiin seuraavana aamuna.
Miten tämä liittyy syksyn pimeisiin iltoihin? No, känny ei ihan palautunut normaaliksi, vaan se väläyttää salamavaloa, kun 1. puhun puhelimeen 2. puhelin soi 3. tulee viesti 4. näppäinlukko menee päälle. Nyt syksyllä sen huomaa varsin selvästi, kun esim. ajelee autolla. Toisaalta ulkona puhuessa, salama lämmittää mukavasti käsiä :-). Ihan oma liikkuva jouluvalo siis!

1 kommentti:

  1. Kaveri ei osaa lukea vinkkejä squash jumalilta .. Lopeta se munamankelointi ...

    VastaaPoista