Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen
Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Parkin jälkeistä elämää - onko sitä?

Analyysiä on tehty järkyttävä määrä, puheluita ja keskusteluita on käyty enemmän kuin kertaakaan. Miten saakin yhdestä keskeytyksestä näin paljon analyysiä aikaiseksi. Tässä kuitenkin lopputulemat:

1. Melontaosuudella syönti meni ihan suohon. Ennenkaikkea Tane/Jokke osastolla ei energiaa tullut tankattua tarpeeksi. Kapu kun vetää rasvoilla, joita kavereilla ei ole niin vaje ei ollut niin paha.
2. Kuoston moka (energiat ja juomat kanootissa) oli sinetti tuon päälle, energian puute kumuloitui kisan aikana ja siitä ei ollut paluuta.
3. Tai olisi ollut, jos ei olisi oltu neitejä. Pidempää taukoa peliin, lisää energiaa, vauhtia alas ja heikoin lenkki vetoon, niin ne muutkin tekee. Ja edellisvuonnahan tämä tepsi, kun kapu meinas tiltata, nyt ei edes yritetty! Tätäkö se keski-ikä ja mukavuuden halu tekee?

Analyysistä on vedetty myös johtopäätökset:
1. Etelän osasto keskittyy pidempiin pyöräilyrupeamiin ja pohjoinen opettelee juoksemaan. Näin saadaan tasattua heikkouksia ja pystytään etenemään kaikilla osuuksilla niin, ettei kukaan ole pahana jarruna (eikä sippaa).
2. Lopetetaan neiteily ja opetellaan vetoköyden käyttö
3. Lisätään huonojen vitsien määrää eli ei saa mennä liian totiseksi

Ja tekoihinkin on jo ryhdytty eli treenit on aloitettu.
Kapulla on Running Sucks NOT! kampanja käynnissä. Pitäiskö jonkun opettaa mut juoksemaan? Ei nimittäin suju tuo juoksu, ankatkin kävelee ohi, vaikka syke on 170. Parin lenkin jälkeen karkasin jo Tervareitille pyöräilemään, mutta siitäkään ei tullut niin mitään. Toki pitää sanoa, että Pilpakangas-Ylikiimingintie ei ole järkevästi ajettava (paitsi pitkososuudet), mutta silti mökkimatka jäi kesken ja piti mennä autolla.Pitäskö levätä vai mitä? Mistä löytyisi asiantuntija tähän ongelmaan?
Etelän osasto on rullaillut ja suunnistanut. Tane testaili juoksua reppu selässä 13km maastossa ja kuulemma toimi. Sunnuntaiksi on speksattu talven ajaksi pitkä treeni. Epäilen, että siellä on sisuunnuttu ihan tosissaan.

Pidemmät kisat ja ulkomaiden valloitus siirtyy vuodella, koska ensin pitää valloittaa uudelleen Rokua!

Ja tänne on eksynyt jo yli 3000 käviää, outoa :-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti