Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen
Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Ei nappaa kohilleen

Nimittäin mikään aikataulu. Hirvee halu olisi ollut vielä vetää kisaa ennen lumien tuloa, mutta kaikki osuu perheellisellä muiden tapahtumien päälle. Ei onnistunut Multiadventure ja Snowflakes seikkailut vaikka etelän pellejä ollaan moikkaamassa harva se viikonloppu ja samaan syyhyn menee XKaato. Ei nappaa Lost in Kajaani, kun silloin just taas etelässä ja Kajaanissa silloin kun oli Nuuskakairan Jotos. Samoin kävi myös tuplarogainingille Haukiputaalla. Miten voi aina olla väärässä kaupungissa? Yhteistreenejä en ole edes yrittänyt järjestää, kun kaverit karkaa mökille yms. aina kun olen kaupungissa.
Vielä olisi jäljellä Muddy-X (tämäkin jäi keväällä väliin aikatauluongelmien takia). Sen alustavan päivän raapustin kalenteriin ISOlla, mutta sitten se muuttui ja uutta ei ole tiedossa... Varmasti menee taas jonkun toisen päälle :(.

Jonnekkin pitäs päästä, kun suunnistus kulkee (paitsi yökupissa väärän letkan perässä juostessa) ja on uudet polkimet (vanhat hajos sillain perinteisesti, et täydessä vauhdissa ylämäessä kulkuset kajahti tankoon). Pidempää treeniä suunnittelin, mutta se kasahti siihen hajonneeseen polkimeen, jota ei saanut korjattua. Arvaa harmittiko, kun katselin blokia ja naamakirjaa, jossa lähes kaikki muut oululaiset kehuvat ja oikein videolla kertovat kuinka kivaa Isokankaalla (jonne ajattelin mennä) oli silloin.
Kaikesta huolimatta oon kuitenkin saanut itseni ihan hapoille, varsinkin kun "huippu-urheilija" taudin eli rasitusastman lääkkeet saatiin vihdoin kohdilleen.
Mutta olisko jotain tarjolla? Yökuppi ja rastiralli ei ihan riitä addiktille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti