Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen
Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

lauantai 1. joulukuuta 2012

Masentava marraskuu...

Huh huh, se on ohi, siis marraskuu!

Mammuttimarssiin saatiin hyvä talvenalku ja se olikin sitten siinä. Kiva jäätyä lokakuussa ja marraskuussa heittää taas lenkkikerrastot kaapinperukoille. Marraskuussa miestä siis masentaa ja puhuminen ei kuulu repertuaariin. Jos ei sanasta ymmärrä niin ei jaksa selittää, pinna on yhtä pitkä ku valosa aika Nuorgamissa. Joukkuekaverit soittelee, jos soittelee, niille soitellaan, jos soitellaan, mutta mieluusti vaan tekstaillaan, lyhyesti... Pimeys on niellyt myös sanat. Jotain kuitenkin höpistiin Tanen kanssa Vaarojen maratoonista... ja yritin patistella ukkoja KK-rogainingiin... ei kavereita tulosluettelossa näkynyt, ilmeisesti masensi jo tarpeeksi ilman sitä.
Marraskuun treenivinkkinä on ollut juoksu, joka on perin mukavan masentavaa tihkusateessa, pimeässä tai juoksumatolla. Talven mottonahan on ollut Running Sucks --> NOT, ens kesänä siis pitäs pysyä poikien perässä myös juosten. Motivaatio on marraskuiseen tapaan kateissa ja on ollut "todella mukava" seurata joidenkin postauksia hiihtämisestä lapissa. Oikein mukavia, itellä ei tee yhtään mieli...
Marraskuussa eksyin jopa kössikisoihin, piti masentua kunnolla ja hävitä jollekkin jonka on aina voittanut. Mutta jostain syystä voitin, pelasin 17 erää yhdessä päivässä eli enemmän kuin edelliseen 6 kuukauteen yhteensä. Hienoa varmaan jonkun mielestä, mutta seuraavan kerran kävelin normaalisti torstaina (kisat lauantaina) ja normitreeniohjelma rikki pariksi viikoksi... Vain marraskuussa voi voittaminenkin masentaa.


Ja marraskuussa myös kaikki painonpudotukseen liittyvä ei toimi. Musta aukko korvaa mahdollisesti menetetyn painon ja puntari asettuu vähintään samaan kuin aikaisemminkin, jos ei jopa korkeammalle, kuten kuvasta näkyy.
No nyt se on kuitenkin OHI, lunta tupruttaa ja tiimipalaveria pukkaa, jospa tämä kuitenkin tästä :-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti