Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen
Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Laskurit nollattu

169 päivää, 19 tuntia ja 45 min Geoparkin starttiin, ilmoitti uuden puhelimen laskuriaplikaatio, kun vihdoin huomasin Geoparkin ilmottautumisen olevan auki ja laitoin kupongin sisään. Tiimin seuraava maali on siis asetettu ja treenaus sitä varten on aloitettu.


Virtaa on taas, loppuvuoden massakuurin jälkeen. Massan lisäystä ei voi puolustella, mutta eihän tarvii 10kg reppua treeneissä vähään aikaan, kun se löytyy vyötäröltä. Treenaamisen perusongelmat ovat taas läsnä eli juoksu ei kulje, hiihto takkuaa molemmilla tyyleillä ja pyöräilykalusto ei oo kunnossa. No 169 päivää, 17 tuntia ja 58 minuuttia tehdä asialle jotain.

Jokke on oikein innostunut treenaamisesta ja ei aio jättää mitään sattuman varaan.Mies on todistetusti hiihdelly ja jopa käynyt kyseleen pääseekö harjottelemaan vaatteet päällä, reppu selässä ja liivit päällä uintia uimahallissa. Nyt ollaan tosissaan liikkeillä myös eteläsuomessa. Varsinkin, kun Jokke totesi, että Välimerellä purjeveneen kannella punaviinin naukkailu ei ole paras mahdollinen viimeistely kisaan, vaan hän jättää sen reissun tänä vuonna väliin.

Tane viimeistelee opintojaan, joten sieltä ei kuulu mitään. Viikonloppuna vihdoin tiimipalaveri muista kauden tekemisistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti