Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen
Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Laihdutusta, leireilyä ja suunnistusta

81 päivää 9 tuntia ja 25min Geoparkin lähtöön...
Kisakalenteri meni jälleen uusiksi, päivitellään sitä sitten, kun saadaan varmistettua jotain... Muddy X sotki Spring Adventure osallistumisen ja Jukolan viestiin tiimistä lähtee ainakin Häpä, Jokke on kysymysmerkki, mutta Tane kuulemma lähtee toistaiseksi vain ruumisarkussa. Sen verta masentava oli kuulemma ukkojen eka Keski-Uusimaarastisuoritus talven jälkeen. Urbanridella Häpä aloittelee kuitenkin ensi viikonloppuna, kun leipälajin SM kisoihin ei uskalla mennä, kun on niin sairaaan nopeessa kunnossa. Häpä nimittäin laihdutti 100päivää ja raapusti tarinaa tänne.


Jokke ja Häpä vetivät myös kaksi antoisaa leiriä hienoissa keleissä. Ensin hiihtoretkeilyä Evolla kaksistaan. Reissusta jäi päälimmäisenä pari asiaa mieleen: 1. miehet on tullu vanhoiksi ja urheilijoiksi, kun terävät jää reissusta pois... 2. Luistovoidetta kannattaa olla mukana, jos ei halua kantaa koko hankea mukana.

Sitten oli vuorossa lasketteluleiri perinteiseen tapaan perheiden kanssa, tällä kertaa Iso-Syötteellä ja tuli siellä vähän hiihdettyäkin...

 Nyt on tiimi hypännyt jo ekaa kertaa pöyrien päälle ja suunnistustakin on aloitettu, kohta on kesä ja Geopark!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti