Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen
Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

perjantai 20. joulukuuta 2013

Hauskaa Joulua

Tulihan lusittua taas marraskuu läpi. Tällä kertaa hieman pienemmällä painonlisäyksellä kuin viimeksi ja hieman reippaammassa olotilassa. Toki täytyy myöntää, että marraskuussa laihduttaminen on yhtä helppoa, kun Tanen saaminen kisoihin 2 viikon varoajalla. Nyt on siitä oikein dataa tarjolla: Aloitin laihdutuksen 23.10. ja 31.10. paino oli pudonnut 1,5kg ja alkoi marraskuu... Kuukautta myöhemmin paino pudonnut 1kg lisää, hienoa... Keväällä samalla kuurilla samassa ajassa samasta lähtöpainosta kuukaudessa -4kg... että semmosta, selittäkääpä tuo?


No jotain on kuitenkin vuodessa tapahtunut... Vuosi sitten voitin kössikisan Ylivieskassa pelattuani 17 erää. Oli leppoisaa ja tulos oli mukava yllätys, tosin meni viikko toipuessa. Nyt voitin kisan Siilinjärvellä pelasin 12 erää, huusin tuomarille ja en ollut tyytyväinen mihinkään... ja seuraavana päivänä salille...
Mutta asiaan, ilmoitin Gappy Adventuren Lost in Kajaaniin 12.-13.9., aikankin ollaan ajoissa ja sain vielä mahdutettua sen poikien kalenteriin. Muutkin kisat voisivat avata ilmot niin olisi jotain mahdollisuuksia päästä mukaan... normiporukalla.
Parin sairasteluviikon jälkeen huomenna pääsee taas normirytmiin, sopivasti ennen jouluvapaita. Toivottavasti lumi nyt pysyisi, että saisi edes hieman kilsoja alle ennen BotniaVasan hiihtoa, johon naapuri houkutteli mukaan(=kertoi menevänsä).. Ensi vuoden tavoite on, että jospa ei kaikki reissut menis selviytymiseksi, vaan jos vaikka voisi kilpailla... edes jostain.
Seikkailullista Joulua ja uutta vuotta kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti