Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen
Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

perjantai 11. maaliskuuta 2016

Press release: GA tulee taas

Tuo seikkailukisojen ainut läski ja sen kaverit eli Gappy Adventure ei monien toiveista huolimatta suostu lopettamaan kilpailutoimintaa. Ensi kauteen ei olla taaskaan valmistauduttu juuri ollenkaan, mutta tänä vuonna porukka on suurinpiirtein ehjänä, ainakin tässä vaiheessa eli ilmottautumiset on lähetetty ja vahvistettu seuraaviin tapahtumiin

28.5. NUTS Karhunkierros, 31km lenkki Kuusamon maisemissa, Häpä "pitäähän läskin kerran lenkillä käydä, muut eivät muka ehtineet ilmottautua"
11.-12.6. Ursak, näppärä 24h seikkailukisa Joensuun maastoissa, Häpä ja Jokke "Yritin rikkoa tosenkin varpaan muttei onnistunut eli pakko oli lähteä katsomaan yksi ursak"
10.-11.9. Lost in Kajaani, legendaarinen seikkailukisa, joka on mennyt meillä aina persiilleen. Häpä, Jokke ja Tane "Nyt ovat vihdoin saaneet oikean 24h kisan mukaan ohjelmaansa, joten pakko oli lähteä, ettö mäkin pääsen joskus johonkin"

Elikäs tiimin yksi mottohan on "jos kunto on paska niin lisätään kisoja". Eli lisäksi Tane ja Jokke uhkaavat vielä käydä Spring Adventuren 7.5. ja koska Kärkkäinen Challenge keksi niputtaa Ursakin, itsensä ja Lost in Kajaanin 3-osaiseksi Multisport Cupiksi niin ehkä raahaudumme lähtöviivalle myös siellä.

Toivomme tälle kesälle mukaan kisoihin paljon uusia ja huonokuntoisia tiimejä kisaamaan kanssamme. Tervetuloa rohkeasti mukaan, Häpän sanoin"jos me selviämme näistä kisoista niin silloin selviää lähes kuka tahansa"

Tiimi siirtyy myös kisajärjestelypuolelle Oulu Rogaa ja Rollaa tapahtuman myötä. Sinne kaikki oululaiset ja oulunseudulla liikkuvat mukaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti