Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen
Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Leiri takana - treenit edessä

Niinhän se leiri meni, enempi alamäkeä ja spekulointia, kuin kovaa treeniä, sen ehtii hoitaa myöhemmin. Ruokapuolta tutkittiin ahkerasti, jotta tiedetään mikä maistuu.  Todennäköisesti aurinkoisilta terasseilta jäi muutakin roppaan kuin turvotusta ja paahtuneita kasvoja. Joo ja ne treenit, todistettavasti ainakin kerran käytiin kokeilemassa lumikenkäilyä.



Reissusta jäi jälleen jälkipolville pari opetusta. 1. Usein, ainakin uusissa lumikengissä on tulpat suojaamassa piikkejä. Ne kannattaa poistaa ennen reissua, koska perille pääsee niistä maksimissaan 1/3. Lisäksi tulpat haittaavat hieman pitoa jäisillä rinteillä.2. Lumikengät sopivat myös suon ylitykseen, toki vartta kannattaa olla kengässä riittävästi. 3. Porkkanaraaste voi pysäyttää hyvän tiedusteluretken :-).

Nyt sitten kohti treenejä. Jokke meinaa pystyttää pari hirsikehikkoa yksin / viikko, meitsi aloittaa suunnistuskauden Oulurastien merkeissä torstaina. Ja Tane, no sehän on jo valmis kisoihin, eli sitä ei näy ennenkuin mahdollisella viimeistelyleirillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti