Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen
Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

torstai 30. kesäkuuta 2011

"Terveen" paperit ja pohjoisen leiriä

Vihdoin lääkäriltä vihreää valoa eli keuhkot taas normikunnossa. Kuulemma pitäisi vielä ottaa rauhallisesti pari kuukautta. Juuri sellaistahan meidän seikkailuharrastus on, mennään rauhassa vaan hiukka pidempään kuin normaalisti. Testasin kuitenkin itseni varmuudeksi Ruskotuntirilla ja jaksoin hieman paremmin kuin ennen sairastumista eli olen kunnossa.

Sunnuntaina palasimme "korkean" paikan leiriltä Joken kanssa. Elämämme ekat 2000km asunto-autoilua ja päästiin jopa hieman harjoittelemaan. Maastopyöräilyä ja vaellusta Karigasniemellä, vaellusta Haltin takamaastoissa, nousu Saanan huipulle (ja alaskin tultiin...), sekä pyöräilyä+ 2 rastiväliä suunnistusta (Jokke suunnisti yhden välin eli kaveri on jo ihan pro) Kilpisjärvellä. Mukavaa oli, vaikka välillä tuli mieleen pitäskö vaihtaa joukkueeseen meidän jälkikasvu, kun niiden perässä ei meinaa pysyä. Ehkä he jatkavat, kun iskät väsyy...
Varustepäivityksetkin ovat jo alkaneet. Geoparkin naamakirjassa kehuivat Crank brothersin Egg Beatereitä (=polkimet) ja pakkohan sellaset oli hankkia. Eka vaikutelma on, että hankinta kannatti. Myös  hovitoimittajamme on ollut aktiivinen ja tilauksessa onkin koko vaatesetti (paidat, housut ja takit). Valitettavasti viime vuoden orange jouduttiin vaihtamaan, mutta pysymme värissä, jossa meidät löytää helposti metsästä. Rullaluistimet ovat hieman vielä hukassa, ainakin Jokella, jolla niitä ei vielä ole. Minulta löytyy kaksikin paria, mutta onko kumpikaan niistä tarpeeksi hyvä (koska alennusmyynnit ovat käynnissä :-))? Antaisinko Jokelle ne huonommat, että pysyn sen perässä?.
Tane on hurjassa kunnossa, kaveri on käynyt jopa rullaluistelemassa! Ja Joken kanssa maastopyörälenkillä!
Tänään suuntaan suunnistamaan --> kenraali ennen lauantain Kalevan Rastiviestejä, jonne sain huokuteltua naapurin ukot puulaakisarjaan. 
Huh, huh mitähän tästä vielä tuleekaan, pitääkö sijoitustavoitetta nostaa (laskeahan sitä ei enää voi...)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti