Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen
Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Viikko kisaan

Niin se vaan aika kuluu ja enää viikko lähtöön. Tässä päivitys joukkueen tilanteesta.


Treenit: Treenattu on eli kaikki ovat viime hetken paniikissa vetäneet itsensä ihan hapoille. Vaikka allekirjoittanut möyrysi etelä-Suomen metsiä, ei millään saatu aikaiseksi edes yhtä koko joukkueen treeniä, kun Tane suuntasi samaan aikaan mökille. Koko ikäni meillä on ollut sama mökki etelä-Suomessa ja nyt vasta tajusin, että vastarannalla on loistavat suunnistusmaastot ja kiintorastikartta tarjolla. Tämähän tarkoitti paria pitkää päivää metsässä. Jokke ja Tane eksyivät keski-uusimaa rasteille suunnistamaan, joten nyt sitäkin kokemusta on kavereilla. Rullaluisteluakin on hieman kokeiltu, muttei paljon (toivottavasti myös Jokke on näin tehnyt). Paino on meikällä jämähtänyt 95kg kohdalle eli sitä 10kg pudotusta ei nyt tullut (vain 6kg), kesä teki tehtävänsä :-). Ihmeellinen olotila on päällä, joka kerta kun Tane tai Jokke soittaa, pelkään että tulee ilmoitus jostain vammasta tai sairaudesta. Viime viikot oon mennyt varovaisesti (=yrittänyt katsoa eteeni) etten teloisi itseäni pahemmin, kuten tapoihini kuuluu. Lisäksi jokainen nenän niiskaisu ja yskäisy aiheutta järkyttävän "sukat jalkaan heti ja pitkähihasta päälle" reaktion. Hieman outoa, kun on tottunut kulkemaan ilman sukkia toukokuusta elokuun loppuun.

Varusteet: Jostain syystä kuriiri toi tänään Saksasta uudet luistimet. Syy on paikallislehden eli Forum24:n. Siinä haastateltiin kisaan osallistuvaa Passion Adventuren naisjoukkuetta ja kuvassa kaikilla oli 100mm pyörillä varustetut luistimet. Eli pakkohan sellaiset oli hankkia, ettei varusteiden takia tule lisäeroja. Vanhat laitoin Jokelle, katotaan tuleeko kaveri niillä kisoihin, voi olla, että kuriirit kulkee sielläkin päin... Paidat on painossa ja kaikki muutkin tekstiilit tulossa kohti pohjoista eli HYVÄ JANNE, tällä kertaa homma hoitu hienosti (tai eihän ne vielä meillä ole...)! Tane laskee kaloreita eli paljonko muonaa pitää varata ja myös varusteita spekuloidaan. Totesin, että päähuoltopaikalle pitää tällä kertaa ottaa kaikkea mitä voi tarvita tai tehdä mieli... Tane huomautti, että ihan kaikkea mitä tekee mieli ei voi sinne tuoda (lainaten erästä tunnettua mäkihyppääjää).

Mitä vielä? Siirryin itse jo tänne kisamaisemiin. Hieman viileetä on vain 18C, vesi 21C, mutta ens viikoksi pitäis lämmetä. Jumi on päällä eli kovin kauaksi mökistä ei tiedusteluita voi tehdä. Rullailemaan pitänee vielä lähteä ja arvuutella missä se hiekkatieosuus on... ja minkä pätkän pitää rullaluistimia kantaa. Kotona pitää vielä käydä hakemassa kanootti, pyörä ja muita vermeitä. Laskeskelin tossa että kisan kärki tulee menemään n. 1,5-2x vautia meihin nähden eli cut offeja tulee meille "muutama". Toivottavasti jotain puuduttavia pyöräilyjä tai trekkauksia jää väliin ja saadaan kuitenkin tehdä kaikki sukellus, kiipeily ja rämpimistehtävät (ja se luistelu, kun on kerran uudet vermeet). Saapa nähdä mitä tästä vielä tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti