Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen
Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

maanantai 19. syyskuuta 2011

Synttäreitä, Gary tuli taloon ja yösuunnistusta

Kiirettä pitää...
Tiimin eka kokoontuminen tapahtui Joken 40v synttäreillä railakkaissa merkeissä. Tämä 12h seikkailu vaatikin palautuakseen hieman enemmän kuin Geopark Challange, mutta nyt olikin hieman tiukempi setti :-). Synttärisankarille annoimme lahjaksi tietokirjallisuutta suunnistuksesta ja vaeltamisesta, koska kaverihan on lukumiehiä (=edellisen kerran lukenut jotain koulussa) ja lahjakortin ensi vuoden hankintoja varten. Kaiken kruunasi hienosti paketoidut Vaseliiniputkilot. Ensi vuodelle tehtiin vaikka mitä suunnitelmia. Hyvä että oli suodatin päällä ja ihan kaikkea ei muista.


Pyöräongelmakin ratkesi, kun Gary lähetti mailia ja sanoi, että tuu hakeen mut pois täältä Pyörä-Suvalasta. Pakkohan se oli tarjoukseen nöyrtyä, kun hintakin oli sopiva. Nyt on siis 29er täbäri Gary Fisheri kotona (termit ainakin melkein hallussa :-)). Täytyy kyllä sanoa, että ero vanhaan menopeliin on huima. Fillari kulkee niin tasaisesti etten ole vielä kertaakaan kaatunut! Tanekin oli helpottunut, koska hänenkin fillarimerkkinsä on nyt päätetty (Jokella on jo GF ja meidän tiimissä ei ole kuin yhdenmerkkisiä pyöriä).

Suunnistuspuolella tein uuden aluevaltauksen, kun kuvaan astui yösuunnistus. Huimaa hommaa... Aloitin tämän kuten kaikki muutkin suunnistus yms. hommat eli vaikeimman kautta. Koska en ehtinyt ekoille yörasteille, lähdin omin nokkineni hankkimalleni yörastien A radalle. Tuloksena oli 2h harhailua Haukiputaan metsissä metsälintuja pelästyttäen ja ilmeisesti kettu tai jänö seurana. Muitahan ei metsässä silloin liikkunut, joten pimeää oli (onneksi uusi megalamppu valaisi puolet metsästä). Yöcupin osakilpailut ovatkin olleet tämän jälkeen helppoja... tai no jos jostain rastista voi mennä ohi niin oon myös mennyt. Tarkoittaa siis sitä, että viimeinen sija on myös Yöcupissa jo otettu (selvällä marginaalilla).

Kiireinen syksy jatkuu. On X-Muddyä, possusuunnistusta, rogaining sprinttiä, yöcuppia ja Oulurasteja. Ja mies on ihan ylikunnossa eli tossu ei todellakaan oo syönnillään, miehen siis pitäs levätä. Mutta minkäs teet, kun metsä kutsuu. Suunnistuspuolelta kuulin vanhan ohjeen ylikuntoon... Suovedot 10x 5min kuulemma auttaa :-).
Syksyn päätapahtuma eli Gappyn MM pitäisi myös hoitaa alta pois. Sielläkin on tiedossa taas sellainen seikkailu, että huh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti