Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen
Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

maanantai 22. elokuuta 2011

Ensi vuoden suunnitelmia

Huh huh meinaa mennä ylikunnon puolelle. 7,5h suunnistusta yhdelle viikolle olisi paljon, jos sen osaisi. Nyt tuli harhailtua ainakin 2,5h, mutta kaikenkaikkiaan mukavia suunnistuksia. Ja tapahtuihan sekin ihme, että voitin jonkun virallisissa suunnistuskisoissa :-). Tuosta olikin pakko palautella viikko.

Kun muut vielä kilpailevat tällä kaudella, meidän tiimi tekee jo tiukasti valmisteluja ensi kautta varten.
Pyöristä ollaan keskusteltu oikein urakalla ja kai se on "pakko" päivittää menopeli tai ainakin päivittää pari osaa vanhaan (ei ole mukavaa, kun jarrupalat putoilee metsään pyöräsuunnistuksessa, onneksi Oulussa on tasaista). Toisaalta Tane oli investoimassa 29" peliin, ja Jokella on jo sellanen eli ....
Varmaa on myös se, että ensi vuoden kisassa näen pimeässä hyvin. Tuli nimittäin hankittua 1600 lumenia valotehoa otsalamppuun, jos sillä ei näe niin ei sitten millään.Toisaalta tämä hankinta tarkoittanee myös yösuunnistuksen aloittamista YÖKUPIssa.
Ollaan myös puhuttu kisojen määrän tuplaamisesta ensi kaudelle eli jospa käytäisiin jopa kaksi kisaa. Perheellisille ajankohdan löytäminen on aina ongelma, joten jos joku tietää jo ensi kauden kisoista ja ajankohdista niin mielellään mailia osoitteeseen ga<et>sarokal.fi. Haussa olisi 6-8h kisa kolmihenkisin joukkuein touko-kesäkuussa. Herää myös kysymys onko AC24:sta ensi kesänä? Jos on, pitäskö mennä sinnekin? Into on ainakin kaikilla kova, ajankäyttö onkin sitten eri asia.
Seuraava koitos on tiimillä Joken 40v juhlat, saa nähdä suostuuko kaveri vihdoin täyttämään tasavuodet 4kk myöhässä ja mitä lie kisoja on kehitellyt...
Ja Geoparkkia voi katella vielä www.ruutu.fi:stä. Kyllähän oli mukava katella jälkikäteen vaikka itse ei kuviin mahtunutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti