Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen
Tiimi Geopark Challangessa 2014 ja 2021 by Tapani Launonen

torstai 4. elokuuta 2011

Paluu suolle

Kyllä vaan Rokuan suo viehättää ja tänään tein paluun sinne Vaalarastien tiimellyksessä. En sinne isolle vaan ihan pienelle, joka muuten oli ihan Geopark-reitin varrella.

Huvittavaa sinänsä, että koko Geopark kisan aikana ei tullut muuta haaveria kuin ne koko tiimin persposket (+ Tanen pari rakkoa) ja nekin parani parissa päivässä ja kalustopuolella kumin puhkeaminen (mun jarrut toimii taas OK, oli vaan renkaanvaihdon yhteydessä säätö jotenkin löystynyt). Geoparkin jälkeen onkin allekirjoittaneella mennyt heikommin... Ensin astuin naulaan mökillä ja edelleen onnun sitä. Se ei haitannut, koska olinkin ajatellut pitää ainakin viikon tauon treenaamisesta. Sitten rullaluistelemassa lähti toinen eturulla yli kahdenkympin vauhdissa irti, onneksi pysyin pystyssä. Ja nyt Vaalarasteilla pohje kramppas 2km jälkeen aikas pahasti ja nilkutin loput 5,5km maaliin.
Yrittääkö joku kertoa minulle, että rauhotu hyvä mies?
No saa nähdä, suunnistuksen aluemestaruudet reilu viikon päästä (naapuritiimi taas mukana henk.koht ja viestissä), mutta 24h rogaining kisat päätin jättää väliin (suoraan sanottuna ei ehdi lähtee etelä-Suomeen).
Koulut kuitenkin alkaa ja samalla squashvalmennukset, joten pakostakin treenit vähenee, kun aikaa vaan ei oo kaikkeen.
Sijoituksemme kisassa muuten putosi yhdellä, kun Ounasvaaran poikia ei laitettukkaan keskeyttäneiksi (mikä oli ihan oikein). Kisatarina nyt korjattu lopulliseen muotoonsa, pari juttua lisätty ihan loppuun.
Seuraavan kerran päivittelen tätä varmaan joskus syksyllä, tavoite olis yks juttu / kuukausi. Muuten Xtreme 24-kilpailun kooste tulee ulos eetteristä (TV4) 20.8 klo 15.00-16.00!
Ja kuulemma se rasti 9, jota porukalla etsittiin ja luultiin jonkun vieneen... Ei, ratamestari oli piilottanut sen turbiinin sisälle :-). (Jokke kyllä mielestäni sieltäkin katsoi megalampullaan... tiedä häntä, kaikki saimme saman sakon, joten ei haittaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti